Halo, perkenankan saya perkenalkan diri saya, nama saya Steve Taylor dan saya memiliki "Liburan Erotis" yang paling mengesankan yang saya pikir setiap orang akan iri. ...

Rhonda dan aku adalah teman sebelum putranya lahir. Kami belum punya anak sendiri, karena saya tidak bisa hamil. ...

Saya bekerja di sebuah bank tempatan dan berkahwin dengan isteri saya seorang chinese convert kira-kira 3 tahun lalu. ...

Aku baru berkahwin, suamiku ni umur lingkungan 50an dan aku ni baru 25 tahun maklumlah suamiku ni kerja kat overseas dan dari kelaurga yang berada. ...

Banglo itu sudah lama tersergam tetapi isteri mudanya mahu kolam renang. Maka Datuk Tapa pun arah kontraktor membina sebuah kolam renang di tepi banglo itu. ...

Masih terkenang di dalam ingatan I bagaimana kali pertama mendapat pelajaran seks. ...

Masa tu, umur aku 17 tahun. Nak masuk 18. Aku masih ingat, masa tu, mak dan bapak aku pi ke beach.. ...

Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yg boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. ...